Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ηρακλής: Σήμερα η αναψηλάφηση για την υπόθεση Μάρα, κρίνεται το μέλλον του

Το απόγευμα της Τρίτης (19/09) θα πραγματοποιηθεί η αναψηλάφηση της υπόθεσης του Μπόγκνταν Μάρα για τον Ηρακλή, ο οποίος οφείλει να καταβάλει κάτι παραπάνω από 200.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή.

Η αίτηση αναψηλάφησης θα εκδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο και θα δείξει τον «δρόμο» για την συνέχεια. Να σημειωθεί πως η πρώτη προσφυγή από πλευράς «Γηραιού» είχε απορριφθεί και το δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης. Ο Ηρακλής θα εκπροσωπηθεί από τη νομική υπηρεσία του και το απόγευμα θα προσπαθήσει να πετύχει την επανεξέταση της υπόθεσης, μιας και σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης, κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στα τέλη του περασμένου Μαΐου ανέφερε:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται ομόφωνα την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan MARA κατά της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής, ως αθλητικής διαδόχου της υπο εκκαθάριση ΠΑΕ Ηρακλής.

Ενεργοποιεί σε βάρος της, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 41/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού 219.810 ευρώ για επιδικασθέν κεφάλαιο και β) ποσού 400 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον νομίμων τόκων, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ