Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Βάλε ένα καλάθι ζωής» (Video)

Με το σύνθημα «Βάλε ένα καλάθι ζωής», το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (16-17/09), διεξήχθη στο ΔΑΚ Κοζάνης Τουρνουά Μπάσκετ από τον Σύλλογο «Σταγόνα Ελπίδας», προς τιμή του Παλαίμαχου Καλαθοσφαιριστή, Κύριλλου Μακρυμίχαλου!

Στο τουρνουά συμμετείχαν ο Ηρακλής Κοζάνης, ο Εθνικός Κοζάνης, οι Διόσκουροι Κοζάνης και ο ΑΟ Καστοριάς, ενώ παράλληλα με τη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε εθελοντική δειγματοληψία μυελού των οστών. 

 

Στο πλαίσιο αυτής της αξιόλογης ανθρωπιστικής δράσης, ο Κύριλλος Μακρυμίχαλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν στο www.athlitikoskosmos.gr, σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: 

«Καταρχήν θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Γκουζγκουνή για την ιδέα και την μεγάλη προσφορά που είχε σε όλη αυτή την αξιόλογη δράση. Επίσης, θέλω να αναφερθώ στην αγάπη και στον σεβασμό που πήρα από τον κόσμο της Κοζάνης, ο οποίος ήταν φανταστικός… τα λόγια δεν αρκούν για να εκφράσω αυτό που νιώθω! Πλέον, αισθάνομαι και εγώ δημότης αυτής της υπεροχής πόλης και του φανταστικού κόσμου της».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ