Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Το Ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινάει από την Φινλανδία

Στη Φινλανδία με στόχο το πρώτο τρίποντο στον 7ο όμιλο του Conference League θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Ελσίνκι (19:45, COSMOTESPORT 4HD).

Στόχος της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η πρώτη θέση στον όμιλο και μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα κάνει ροτέισον, με τους Τόμας Κεντζιόρα, Στέφαν Σβαμπ, Χάρη Τσιγγάρα να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα ενώ στην ενδεκάδα ίσως μπει και ο νεοαποκτηθείς Κιρίλ Ντεσπόντοφ.

Από την άλλη πλευρά, η πρωταθλήτρια Φινλανδίας «υποβιβάστηκε» κατά δύο διοργανώσεις, για να βρεθεί στο δρόμο του Δικεφάλου. Στα προκριματικά του UEFA Champions League, αρχικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Λάρνε (1-0 εντός, 2-2 εκτός), αλλά αυτό της Μόλντε ήταν πολύ ψηλό (1-0 εντός, 2-0 εκτός). Στο UEFA Europa League δεν είχε τύχη κόντρα στην Καραμπάγκ (δύο ήττες με σκορ 2-1) ενώ στα Play Off του UEFA Europa Conference League απέκλεισε τη Φαρούλ (2-1 εκτός, 2-0 εντός).

Διαιτητής της αναμέτρησης στην «Μπολτ Αρίνα», της οποίας ο χλοοτάπητας είναι συνθετικός, θα είναι ο Μάριαν Μπάρμπου από τη Ρουμανία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ