Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τον πρόδωσε η άμυνα (Video)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εντός έδρας με 2-3 από την Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων στο Europa League, πληρώνοντας τα σοβαρά λάθη στην άμυνά του και θα πρέπει να ψάξει την 1η του νίκη την επόμενη αγωνιστική στη Σερβία κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα (05/10, 19:45), η οποία ηττήθηκε με 3-1 στην Αγγλία από τη Γουέστ Χαμ.

 

Ο Σαλάι έκανε το 0-1 στο 9′ μετά από λάθος γύρισμα του Φρέιρε, με τον Ελ Κααμπί να ισοφαρίζει στο 40ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Γκρίφο έδωσε ξανά προβάδισμα στους Γερμανούς στο 45’+7′, έπειτα από πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ρέτσος, ενώ ο εξαιρετικός μέχρι στιγμής φέτος, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, έφερε το ματς στα ίσα στο 75′. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν ακόμα μία απάντηση με τον Φιλίπ (86′) και τελικά έκαναν πρεμιέρα με το δεξί στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Ορτέγκα, (76′ Κίνι) Έσε (24′ Ιμπόρα), Καμαρά, Μασούρας (61′ Γιόβετιτς), Μπιέλ (46′ Ποντένσε), Φορτούνης (78′ Σολμπάκεν), Κααμπί.

Φράιμπουργκ: Ατουμπολού, Κίμπλερ, Γκίντερ, Λίενχαρτ, (86′ Φίλιπ), Σμιντ (55′ Σιλντιγιά), Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Ντοάν, Γκρίφο (76′ Βάισχαουπτ), Σαλάι (76′ Φιλίπ), Χέλερ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ