Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

SuperLeague 2: Ιστορική πρεμιέρα για την Κοζάνη με στόχο το τρίποντο

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για την Κοζάνη, η οποία επιστρέφει στα σαλόνια της Super League 2 μετά από 42 χρόνια, με αντίπαλο τον Αιολικό στο ΔΑΚ Κοζάνης (16:00).

Ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή της πορεία, αφού πήρε μία μεγάλη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Ηρακλή στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με 2-1, με τον Θάνο Τζημόπουλο (μία από τις κορυφαίες μεταγραφές) να βάζει το νικητήριο γκολ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, την τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει αναλάβει ο Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα απουσιών και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, με στόχο το ιστορικό αποτέλεσμα. Ακόμη, ο οργανισμός ανακοίνωσε σήμερα την μεταγραφή του 31χρονου Σάββα Σιατραβάνη από τον Μακεδονικό, ο οποίος έχει περάσει από μεγάλες ομάδες (ΑΕΛ, Ηρακλή, Ξάνθη, Νιουκάστλ) και γνωρίζει πως να βοηθήσει για την επίτευξη των στόχων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Δήμος Κοζάνης, σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη, ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες εργασίες στο ΔΑΚ και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά στο «σπίτι» της ομάδας.

Από τη άλλη πλευρά, ο Αιολικός ταξιδεύει με μερικές απουσίες. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μυτιλήνης δεν θα έχει σίγουρα τον Μάνο Αλιατίδη, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και θα χάσει ένα μεγάλο μέρος της φετινής περιόδου. Ακόμη, εκτός πλάνων φαίνεται να είναι και ο Κέβιν Γιοκέ, ο οποίος έχει τεθεί εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε μετά από χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση. Ο Γάλλος ακραίος μεσοεπιθετικός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει αναλάβει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Διαιτητής του ιστορικού ματς, θα είναι ο Γιουματζίδης Μελέτιος, με βοηθούς τους Μποζατζίδη Αθανάσιο και Παπαδοπούλου Ζωή από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Τζίκας από τη ίδια Ένωση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ