Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δοκιμασία στους «Ζωσιμάδες» για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στους ομίλους του Conference League, ταξιδεύει στα Ιωάννινα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα και στις εγχώριες διοργανώσεις (20:30, NOVASPORTS PRIME).

Ο Δικέφαλος προέρχεται από τη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League, όπου επικράτησε με 3-2 επί της Ελσίνκι στη Φινλανδία, κάνοντας μεγάλη ανατροπή. Στα αγωνιστικά, Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και δε θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου, ενώ εκτός έμειναν και οι Εκόνγκ, Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης και Λύρατζης.

Οι Ηπειρώτες από την πλευρά του, θέλουν να βάλουν δύσκολα στον Δικέφαλο του Βορρά, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να ψάχνει την επιστροφή στις νίκες στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Ο Θανάσης Στάικος συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τον Έφορντ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Ηπειρωτών, όπως και τον Τζίνο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι με κίτρινες κάρτες Τζίμας και Τσαούσης, οι τραυματίες Καραχάλιος, Ριένστρα και Κύρκος και για λόγους τακτικής ο Λέο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου. Βοηθοί του θα είναι οι Ανδρέας Μεϊντανάς (Αχαίας), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας). Τέταρτος διαιτητής ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης). Στο VAR o Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας) και βοηθός AVAR ο Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου). Παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ