Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τους «ξέραναν» Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς!

Ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος αγωνιστικά, αλλά είχε σε εξαιρετική μέρα τον…ακούραστο Κωνσταντέλια, ο οποίος σε συνεργασία με τον συνήθης ύποπτο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδωσαν τους τρεις βαθμούς μέσα στους «Ζωσιμάδες», για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος μπήκε στην αναμέτρηση με πίεση και μόλις στο 4’ κατάφερε να εκμεταλευτεί το τρομερό λάθος του Κλέιμαν. Συγκεκριμένα, το βολέ του γκολκίπερ πήγε πάνω στον Μπράντον Τόμας και στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Κωνσταντέλια, ο οποίος ανενόχλητος άνοιξε το σκορ.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν πολλά προβλήματα στις στατικές φάσεις και το πλήρωσαν με γκολ. Συγκεκριμένα, στο 25ο λεπτό, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά καθώς τον έχασε εντελώς ο Μεϊτέ κι έκανε το 1-1 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο ΠΑΣ φαινόταν να πατάει καλύτερα, όμως το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων δεν άργησε. Ο Λιάσος έπιασε ένα τρομερό σουτ για το οποίο χρειάστηκε η επέμβαση του Κοτάρσκι, ακολούθησε η άστοχη κεφαλιά του Εραμούσπε και ο ΠΑΟΚ μετά από αναμπουμπούλα έφυγε στην αντεπίθεση (στο 33) με τον Κωνσταντέλια να βρίσκει για δεύτερη φορά δίχτυα μέσα στην βραδιά.

Η είσοδος του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον αγωνιστικό χώρο ήταν καθοριστική, μιας και ο Σέρβος παίκτης πήρε την μπάλα, εκτέλεσε και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στο 77ο λεπτό, κλειδώνοντας το πολύτιμο τρίποντο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος, Τζίνο, Γκάρο, Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (62′ Κόντε).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κετζιόρα (61′ Κουλιεράκης), Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ (58′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (58′ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Τόμας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ