Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ανανέωσε ο Τσιμίκας

Παίκτης της Λίβερπουλ θα είναι έως το καλοκαίρι του 2027 ο Κώστας Τσιμίκας, με τους «Reds» να γνωστοποιούν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

 

Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος μπακ βρίσκεται στην αγγλική ομάδα από τον Αύγουστο του 2020, ενώ στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ανέφερε τα εξής:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανανεώνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω πως όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά που έβαλα, ξεπληρώνονται.

Αυτό όμως μου δίνει φουλ κίνητρα για τα υπόλοιπα. Όπως έχω πει σε πάρα πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πάρα πολλά πράγματα να κατακτήσει μαζί και ήθελα από την πρώτη στιγμή να είμαι μέρος όλου αυτού.

Περισσότερες επιτυχίες, περισσότερη δουλειά και περισσότερα τρόπαια. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα, να κατακτάς τρόπαια, να είσαι αφοσιωμένος, να είσαι μέρος όλου αυτού.

Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες προοπτικές να κατακτήσει περισσότερα τρόπαια και θα τα κυνηγήσουμε. Όλοι είναι 100% αφοσιωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και ο καθένας είναι έτοιμος να πετύχει μεγάλα πράγματα στο μέλλον».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ