Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μάγκικη πρόκριση για τους ΥΛΤΕΞ Λύκους πετώντας εκτός Κυπέλλου (και) τον Εθνικό Αστέρα Πυλαίας! (pics)

Τη χθεσινή ημέρα οι “νεοσύστατοι”, ΥΛΤΕΞ Λύκοι αντιμετώπισαν εντός έδρας τον Εθνικό Αστέρα Πυλαίας για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Μ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΕΠΑΝΑΣ». Να σημειώσουμε πως οι ΥΛΤΕΞ στην πρώτη φάση της διοργάνωσης κέρδισαν με 2:1 σκορ την ΑΕ Χαριλάου.


 

Συνεχίζουν ακάθεκτοι!

Σε ένα ακόμη ματς-ροντέο οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι επικράτησαν του Εθνικού Αστέρα Πυλαίας με 3-2 και πλέον είναι η μοναδική ομάδα της Γ’ Κατηγορίας που συνεχίζει στο Κύπελλο ΕΠΣΜ.

Υπεύθυνος Φωτογραφιών: Γιώργος Κατζός

 

Οι Λύκοι δέχθηκαν πρώτοι γκολ στο 20ο λεπτό του αγώνα, παρότι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από την αντίπαλη ομάδα. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι ήταν ελεγχόμενο από την ομάδα του Κάντα και στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, το σκορ ισοφαρίστηκε με τον Ευθαλίδη να ευστοιχεί από τα 11 βήματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λύκοι μπήκαν επίσης καλά και ανέτρεψαν το παιχνίδι με υποδειγματικό γυριστό σουτ του Οικονόμου στο 51′.
Στη δεύτερη ισάριθμη απειλή του Εθνικού Αστέρα, η ομάδα της Πυλαίας έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 2-2. Στο 80′ του αγώνα ο αρχηχός του Εθνικού Αστέρα χτυπά εκτός φάσης τον Τσουλιάη των Λύκων με τον διαιτητή να τιμωρεί τον αρχηγό των φιλοξενούμενων με κόκκινη κάρτα. Στο 90ο λεπτό του ματς ο Σιβάκης μετά από επέλαση του Γρίβα σε μια φάση διαρκείας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 3-2 με τους γηπεδούχους να ξεσπούν πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Θα σταθούμε όμως σε μία φάση που είναι άξια αναφοράς και έχει να κάνει με το γκολ που πέτυχε ο ποδοσφαιριστής των ΥΛΤΕΞ, Κωνσταντίνος Σιβάκης.
Το γκολ που έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα των Λυκων ήταν ιδιαίτερο και γιατί δίνει την πρόκριση της ομάδας, αλλά και γιατί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θέλησε να αφιερώσει το γκολ του στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό!

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ