Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ευγενίου: «Εάν δεν τα βρουν Παναγόπουλος-ΓΣ, θα φύγουμε από το πρωτάθλημα» / Ανένδοτος ο Μάρα!

Την πρώτη του τοποθέτηση για την αρνητική απάντηση που έλαβε ο Ηρακλής από το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε ο Στράτος Ευγενίου, στην ΕΡΑΣΠΟΡ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του “Γηραιού” ανέφερε πως εάν δεν βρει ο Γ.Σ. με τον Γιώργο Παναγόπουλο (δικηγόρος Μπόγκνταν Μάρα) την «χρυσή τομή», τότε ο σύλλογος δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή με την Αναγέννηση Καρδίτσας και πιθανότατα θα…διαλυθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στράτου Ευγενίου:

«Από την αρχή που ήρθα στον Ηρακλή είχα αναφέρει ότι θα αναλάβω μόνο τις υποχρεώσεις που θα δημιουργηθούν από την θητεία μου. Αδυνατώ να αναλάβω παλιότερες υποχρεώσεις και αυτό το είχα ξεκαθαρίσει. Πλέον περιμένω να μάθω από τον Γ.Σ και τον κ. Παναγόπουλο αν έχει διευθετηθεί το θέμα και έχω δωσει μια διορία μέχρι την Παρασκευή. Αν δεν βρεθεί λύση τότε η ομάδα δεν θα αγωνιστεί ούτε με την Αναγέννηση Καρδίτσας γιατί δεν υπάρχει λόγος. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτή την εξέλιξη και η λύση πρέπει να έρθει από αλλού. Δυστυχώς τον Ηρακλή δεν τον θέλουν και φαίνεται ότι τους ενοχλεί.

Αν δεν αλλάξει κάτι φέτος η ομάδα δεν θα αγωνιστεί πουθενά και στην συνέχεια θα πρέπει λογικά να ξεκινήσει από την Γ’ Εθνική.»

Οι τελευταίες εξελίξεις σύμφωνα με το Iraklis.1908, δείχνουν πως ο Μπόγκνταν Μάρα είναι ανένδοτος και πως δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο, πέρα από την εξοφλήσει του ποσού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ