Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Μπαλωθιά» και πρόκριση για τα Χανιά μέσα στην Κοζάνη!

Η Κοζάνη προηγήθηκε στον αγώνα με τα Χανιά, όμως οι Κρητικοί είχαν πάθος, παίρνοντας το «διπλό» με ανατροπή (2-1) και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον ΟΦΗ. «Τζάμπα» ήττα για τους γηπεδούχους που σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο σύλλογος από την Δυτική Μακεδονία μπήκε δυνατά και κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Αρχικά, στο 10ο λεπτό, ο Ποζατσίδης βρέθηκε μόνος του μέσα στην εστία όμως το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα στα χέρια του Καλογεράκη. Ένα λεπτό μετά, ο Μανώλης Καλλέργης έδωσε μία εξαιρετική πάσα στον σέντερ φορ της ομάδας, ο οποίος δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Το πολυπόθητο τέρμα τελικά ήρθε στο 24′. Συγκεκριμένα, η Κοζάνη κέρδισε πέναλτι με τον Καλλέργη να αστοχεί, ο Πάνου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Μπράγκα βρέθηκε στην φάση, βάζοντας αυτογκόλ και ανοίγοντας λογαριασμό για τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη.

Πηγή: Top-Sport.Gr

Στο δεύτερο ημίχρονο τα «λιοντάρια» μπήκαν εξίσου δυναμικά, με τους Κρητικούς να εμφανίζονται διαφορετικοί από το πρώτο ημίχρονο και να καταφέρνουν αυτό που επιθυμούσαν, το γκολ. Στο 72′ μετά από κόρνερ του Σερβιλάκη από την δεξιά πλευρά, η άμυνα της Κοζάνης αδράνησε και ο Χρήστος Μπάτζιος έπιασε εξαιρετικά την μπάλα με το κεφάλι, ισοφαρίζοντας την αναμέτρηση. Πέντε λεπτά αργότερα παραλίγο να γίνει η ολική ανατροπή, με το σουτ του Βουό να αποκρούεται με το πόδι από τον γκολκίπερ Τάσο Καραγκιόζη. Τελικά το γκολ που ήθελαν οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη το πέτυχαν στο 87ο λεπτό, με σουτ του Τσέλιου, μετά από γύρισμα του Άγγελου Κόλα.

Πηγή: Top-Sport.Gr

Το σκορ δεν άλλαξε και τα Χανιά πήραν την μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση με 2-1, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον ΟΦΗ. Από την άλλη πλευρά, η Κοζάνη έδειξε πως επιθετικά έχει αρετές, όμως θα πρέπει να βελτιωθεί στην αμυντική της λειτουργία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ