Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΝΙΚΗ-πρόκριση στους «16»!

ΠΑΟ Βάρδας – Νίκη Βόλου 1-3

Νίκη-πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου για τους «κυανόλευκους» του Βόλου που πέρασαν ένα σχετικά εύκολο απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Βάρδας επικρατώντας του τοπικού Παμβουπρασιακού.

Με αβίαστα λάθη των αμυντικών της Νίκης ξεκίνησε η αναμέτρηση, ωστόσο οι επιθετικοί των γηπεδούχων δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε αξιόλογη τελική προσπάθεια! Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα των «κυανολεύκων» πήρε τα ηνία στον χώρο του κέντρου. Στο 16ο λεπτό ο Γαβριηλίδης με κάθετη πάσα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Κάσσο, ο οποίος ανατράπηκε στην προσπάθειά του να σεντράρει. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε ο Χρήστος Τζιώρας κάνοντας το 0-1! Ο σέντερ φορ της Νίκης είχε ακόμα μία προσπάθεια εντός εστίας στο 34’ όταν η καρφωτή του κεφαλιά αποκρούστηκε από τον Βορύλλα!

Στην αρχή της επανάληψης στο 48’ ο Κρητικός με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2! Στη συνέχεια η Νίκη έχασε ακόμα τρεις καλές ευκαιρίες με τον Παναγιωτίδη (49’) και τον Κρητικό (54’, 78’) ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟ Βάρδας ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 81’ με γυριστή κεφαλιά του Παπασπηλιόπουλου! Αν και αγχώθηκαν προς στιγμήν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης βρήκαν την ψυχολογία και την επιθετική λύση στις καθυστερήσεις του αγώνα! Στο 93’ σε αντεπίθεση από τα δεξιά ο Τοπαλίδης «σέρβιρε» στον Κάσσο, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 1-3!

Η σύνθεση της Νίκης:

Γκαραβέλης, Κάσσος, Στίκας, Ανδρέου (57’ Μπαχανάκ), Αναστασίου (68’ Ναά), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (57’ Λίταινας), Πολίτης (57’ Τοπαλίδης), Κρητικός, Τζιώρας (75’ Πέττας)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ