Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ούτε τώρα «τρίποντο»

Χωρίς νίκη για ακόμα μία φορά στη φετινή Σούπερ Λιγκ έμεινε ο Παναιτωλικός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο.

 

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν και έχασαν πολλές και… κλασικές ευκαιρίες, με τους Αγρινιώτες να μπαίνουν δυνατά στην αναμέτρηση και να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Αλέξανδρο Μαλή, ενώ οι Κρητικοί ισοφάρισαν με τον Λουίζ Φελίπε δέκα λεπτά αργότερα (20′).

 

Οι φιλοξενούμενοι με αυτήν την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία τους έφτασαν τους 9 βαθμούς και υποδέχονται στην Κρήτη την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική (02/10), ενώ οι γηπεδούχοι που έχουν παιχνίδι λιγότερο παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 3 πόντους και το επόμενό τους ματς είναι εκτός έδρας με τη Λαμία (01/10).

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαυρίας (58′ Λιάβας), Μαλής, Ντουάρτε (52′ Ντίας), Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι (52′ Ξενιτίδης), Βοΐλης (52′ Σενγκέλια), Ντίαζ, Πέδρο (88′ Καρέλης).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης (70′ Λαμπρόπουλος), Γκαγέγκος (70′ Μοσκέρα), Βούρος, Καρώ, Τοράρινσον (70′ Αμπάντα), Φελίπε (84′ Τοράλ), Μεγιάδο, Γκλάζερ (78′ Νέιρα), Μπάκιτς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ