Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

SuperLeague: Για τη νίκη στην Τούμπα πριν την Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ μετά το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», αντιμετωπίζει τον ΝΠΣ Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική της SuperLeague, με στόχο να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (20:30, NOVASPORTS PRIME).

Ο Λουτσέσκου δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις. Ο Μεϊτέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή, όπως και οι Φιλίπε και Μάρκος Αντόνιο που δούλεψαν στο γήπεδο. Εκτός έμειναν και οι Λύρατζης, Μιχαηλίδης και Κεντζιόρα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο ΠΑΟΚ είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλου Κώστας Μπράτσος συμπεριέλαβε είκοσι ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι. Oι φιλοξενούμενοι είναι μία από τις τρεις ομάδες μαζί με τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό που δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και στόχος τους είναι να καταφέρουν να αποσπάσουν βαθμούς στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο ΝΠΣ Βόλος είναι οι:

Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Μαχαίρας, Ενγκίν, Κόμπα, Μπερτόγλιο, Μωραϊτης, Μραζ, Γκαρσία.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος της Ένωσης Δωδεκανήσου. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νιας) και Χασάν Κουλά (Ξάνθης), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ραφαήλ Τσιάρας της Ένωσης Καβάλας. Στο VAR θα βρίσκοντται οι Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου), ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Σπυρόπουλος (ΚΕΔ/ΕΠΟ).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ