Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έχασε ο Ηρακλής την υπόθεση Μάρα, κινδυνεύει με υποβιβασμό

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, με την εξέλιξη να είναι αρνητική για την ομάδα του Ηρακλή. 

Συγκεκριμένα, η αίτηση αναψηλάφησης δεν έγινε δεκτή και πλέον ο “Γηραιός” θα πρέπει να καταβάλει μέχρι την Δευτέρα (02/10) το ποσό των περίπου 200.000 ευρώ στον Μπόγκνταν Μάρα, αλλιώς κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Μένει να δούμε εάν οι ιθύνοντες των “κυανόλευκων” θα καταφέρουν να πληρώσουν το ποσό, αλλιώς ο Ηρακλής θα υποβιβαστεί από την SuperLeague 2.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Απορρίπτει –κατά πλειοψηφία– την αίτηση ανάκλησης – επανεξέτασης – επανασυζήτησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής κατά του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan Mara και της υπ’ αριθμ. 144/2023 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ