Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τρελαίνει κόσμο ο Πανσερραϊκός που έκανε το 2Χ2 νικώντας και τον ΠΑΣ

Με ψυχή… λιονταριού ο Πανσερραϊκός πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα του, που μετά τη Λαμία, κέρδισε και τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-2) «σκαρφαλώνοντας» στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

 

Σε ένα γεμάτο και ακατάλληλο για… καρδιακούς ματς, οι Σερραίοι έχοντας περίσσιο πάθος κατάφεραν και έκαμψαν την αντίσταση των Ηπειρωτών στο 90ο λεπτό παίρνοντας τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς!

 

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Σερραίους οι οποίοι ήταν καλύτεροι και πιο επιθετικοί από τους Γιαννιώτες και μόλις στο 8ο λεπτό ο Χατζηστραβός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Γκορτσίλας έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Πηλέας ο οποίος και άνοιξε το σκορ… 1-0. Η «απάντηση» των φιλοξενούμενων ήρθε άμεσα καθώς στο 11’ ο Παντελάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Χόβαν για να φέρει το ματς στα ίσα… 1-1. Στο 18’ ο Χατζηστραβός έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ αλλά το πλασέ του από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ, ενώ στο 24’ ο Μπεργκστρεμ έπιασε την κεφαλιά, ο Κλέϊμαν απέκρουσε και στη συνέχεια ο Άλεξιτς έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 32’ οι Σερραίοι πετυχαίνουν ένα απίθανο γκολ, καθώς ο Στάικος έπιασε το μακρινό σουτ και ο Κλέιμαν που φάνηκε να ήλεγχε τη μπάλα αυτή πέρασε κάτω από τα χέρια του για να «γράψει» το 2-1, σκορ με το οποίο μπήκαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που μπήκε δυναμικά με τον Πανσερραϊκό να τον περιμένει προσπαθώντας να βγει στην αντεπίθεση. Στο 57’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ροσέρο να επιχειρεί τη σέντρα-σουτ και τον Χόβαν να παραχωρεί κόρνερ. Η πίεση του ΠΑΣ συνεχίστηκε και στο 61’ οι παίκτες του Θανάση Στάϊκου έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Τσαούσης μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Στο 66’ ο Άλεξιτς κέρδισε πέναλτι αλλά αυτή τη φορά ο Πηλέας έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ «σπαταλώντας» μια… χρυσή ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στον Πανσερραϊκό. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν από έναν βαθμό, ήρθε η φάση του 89ου λεπτού για βάλει «φωτιά» στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου Σερρών. Ο Πεταυράκης με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ είδε τον Άλεξιτς μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να πιάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του ΠΑΣ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

 

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Αυλωνίτης, Μπεργκστρεμ, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης (85’ Ντανκερλούι), Πηλέας (70’ Μασκανάκης), Ουεντραόγκο (85’ Θυμιάνης), Στάϊκος, Μούργος (70’ Σοφιανός), Χατζηστραβός (53’ λ.τ. Μορέιρα), Άλεξιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Γκάρο (65’ Λώλης), Ασεβέδο (88’ Λιάσος), Παμλίδης, Τζίμας (53’ Ροσέρο), Κόντε (88’ Μπαλάν).

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ