Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Χουάντερσον Σίλβα στον Αθλητικό Κόσμο: «Στον Ηρακλή πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια, δεν αξίζει να ζήσει ο κόσμος αυτή τη κατάσταση»

Ο Βραζιλιάνος πρώην τερματοφύλακας του Ηρακλή Χουάντερσον Σίλβα μιλάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ιστοσελίδα του Αθλητικού Κόσμου, για τη κατάσταση του «Γηραιού», στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε μία δύσκολη κατάσταση, μετά την αρνητική απάντηση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, στην υπόθεση του Μάρα. Ο σύλλογος από την Θεσσαλονίκη βιώνει ξανά μία «μαύρη» περίοδο, με τον Αθλητικό Κόσμο να επικοινωνεί με τον 40χρονο πρώην τερματοφύλακα της ομάδας, ο οποίος αγωνιζόταν την σεζόν 2015-2017 και είχε αποτελέσει έναν αθλητή που τίμησε ως την τελευταία στιγμή το συμβόλαιο του, όταν ο Ηρακλής είχε προβλήματα με τις οφειλές σε παίκτες και δέχτηκε να κάνει μία δήλωση σχετικά με το θέμα.

«Στον Ηρακλή πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως αθλητής. Οι φίλαθλοι, η πόλη με θέα, ο κόσμος που με υποδέχτηκε πολύ καλά, είναι ζεστός. Δεν είχαμε μόνο καλές στιγμές, είχαμε και δύσκολες, αλλά ήμασταν μία ενωμένη ομάδα, παίκτες που είχαν σκοπούς και για άλλη μια φορά ο κόσμος μας στήριξε. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος, ο κόσμος και η Θεσσαλονίκη δεν αξίζουν να ζήσουν αυτή τη κατάσταση, δυστυχώς πάρθηκαν λάθος αποφάσεις και οδήγησαν τον οργανισμό σε αυτό το σημείο. Ως πρώην παίκτης και φίλαθλος των «κυανόλευκων», μου είναι δύσκολο να ανοίγω το κινητό μου και να βλέπω τις εφημερίδες να γράφουν ότι ο ιστορικός αυτός σύλλογος, ο αρχαιότερος στην Ελλάδα, περνάει μια κατάσταση, την οποία χαρακτηρίζω αγωνιώδη. Εγώ, ως θετικός άνθρωπος, κοιτάζω πάντα τον ορίζοντα και βλέπω καλές πορείες για τον Ηρακλή, επιστρέφοντας στις στιγμές της δόξας του και στη θέση του, που είναι να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.»

Ο Χουάντερσον μίλησε και για τους φιλάθλους του Ηρακλή, θέλοντας να δείξει την υποστήριξη του στις δύσκολες καταστάσεις που περνούν:

«Τα συναισθήματά μου είναι τα ίδια με τους φιλάθλους. Υποφέρουμε για την κατάσταση του Ηρακλή, αλλά είμαστε δυνατοί και ο κόσμος του “Γηραιού” δεν εγκαταλείπουν ποτέ τους στόχους τους και έχουμε έναν αυτή τη στιγμή. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό και αδύνατο για να τoν δούμε να ξαναβρίσκει τις στιγμές της δόξας του. Είμαστε ενωμένοι και αυτή τη στιγμή είμαστε περισσότερο από πριν.»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ