Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κώστας Ψάρρας: Νέο ξεκίνημα για τον έμπειρο φορ

Αλλαγή επαγγελματικής στέγης λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος περιλάμβανε το ποδοσφαιρικό μέλλον του πολύπειρου επιθετικού που μετακομίζει από τη Θεσσαλονίκη στο Κιλκίς και τον Ποντιακό Νέας Σάντας.

Ο πολύπειρος κεντρικός επιθετικός άλλαξε πολη και πλέον θα απειλεί τις άμυνες της Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς. Μεταβαίνοντας σε μια ομάδα με διάθεση που ανταποκρίνεται στο επίπεδο του όχι μόνο βάση συνόλου αλλά και βάση της πορείας που αυτή έχει διαγράψει στα πρωταθλήματα της περιοχής της. Σημαντική ενίσχυση λοιπόν για τον ιστορικό Ποντιακό που λογίζεται στα σωματεία με αξιόλογο υλικό και τώρα με την προσθήκη του Κώστα κάνει σίγουρα ένα σημαντικό βήμα προς την πρόοδο.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ιστορικού ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Ψάρρα Κωνσταντίνο.

Ο Ψάρρας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Ευόσμου το 2002 όπου μετέπειτα αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Αγροτικού Αστέρα και του Ντίνου Κούη. 

Στα 15 του έκανε ντεμπούτο στην Α1’ με τη φανέλα του Βορρά Αμπελοκήπων , την ίδια στιγμή που με την ομάδα νέων είχε σκοράρει 25 γκολ στο πρωτάθλημα! Ακολούθησε ένα πέρασμα στην ιταλική ομάδα Polisportiva Vigor Perconti , έχοντας και παραστάσεις από τη Γ’ εθνική Ελλάδος με τη φανέλα του Άρη Παλαιοχωρίου και Αγροτικού Αστέρα! 

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, δίχως τραυματισμούς.

Κωνσταντίνε καλωσήρθες!”

Δείτε ακόμη:

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Και με Ψάρρα στη νέα τους αρχή

Ο Κώστας Ψάρρας στον Αθλητικό Κόσμο: “Τα “διαμάντια” φτιάχνονται στην πίεση”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ