Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λέστερ για φίλημα, «πάτησε» την Μπλάκμπερν!

Η Λέστερ παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, «έλιωσε» την Μπλάκμπερν εκτός έδρας με 4-1 για την 9η αγωνιστική της Championship και βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι “Αλεπούδες” πέρασαν από το “Ewood Park”, σε μία αναμέτρηση που οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι. Τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου μπήκαν από τον Φάες (4′) και τον Βάρντι (18′), ενώ για τους γηπεδούχους, ο Σμόντικς ήταν ο σκόρερ, ο οποίος κατάφερε απλά να ισοφαρίσει για λίγο (9′). Μετά από ένα κυρίως ήρεμο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του ΈνζοΜαρέσκα πρόσθεσαν ακόμη δύο γκολ στην συλλογή τους. Συγκριμένα με πέναλτι του Ιχεανάτσο στο 82ο λεπτό, και ένα χτύπημα του Ντιούσμπερι-Χολ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα σε 4-1.

Η επιθετική γραμμή για ακόμη μία αγωνιστική ήταν θαυμάσια, όμως η άμυνα παρουσίασε προβλήματα. Η αμείλικτη Λέστερ είδε και τα τέσσερα σουτ που επιχείρησε εντός περιοχής να καταλήγουν στα δίχτυα. Στο πρώτο μέρος η άμυνα έπαιξε αρκετά απρόσεκτα, καθώς δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει το πρέσινγκ της Μπλάκμπερν, όμως στο τέλος χαμογέλασαν όλοι.

Το τρίποντο αυτό έδωσε στις “Αλεπούδες” την 8η νίκη και τους 24 βαθμούς σε 9 αγώνες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ