Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με τη νοοτροπία της πρωταθλήτριας για το «διπλό» στην Κρήτη (pic)

Οι απουσίες είναι πολλές για την ΑΕΚ, ο ΟΦΗ στην έδρα του έχει επικρατήσει κόντρα σε ομάδες του BIG-5, αλλά η Ένωση έχει αποδείξει πως γίνεται πιο «δυνατή» όταν της βάζουν δύσκολα και ταξίδεψε για την Κρήτη με τη νοοτροπία της πρωταθλήτριας.

Η ΑΕΚ έχει ταξιδέψει ήδη για την Κρήτη και την αυριανή πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (02/10, 20:00), με τον Αλμέιδα να έχει «πονοκέφαλο λόγω των πολλών απουσιών.

Το πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία που έχει υποστεί θλάση είναι το πιο σημαντικό για την ΑΕΚ και τον προπονητή της, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Γιόνσον, Άμραμπατ, Βίντα, Χατζισαφί και Σιντιμπέ, με τον τελευταίο να είναι τιμωρημένος μετά τη κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Διαθέσιμοι για τον Αργεντινό τεχνικό θα είναι οι Πινέδα, Πήλιος και Φαν Βέερτ που επέστρεψαν στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων».

Όπως φαίνεται ο προπονητής της ΑΕΚ θα οδηγηθεί για ακόμη μια φορά σε ενδεκάδα ειδικών συνθηκών, αλλά αυτό αναγκάστηκε να κάνει κόντρα και στην Μπράιτον με την ομάδα να τα πηγαίνει εξαιρετικά κατακτώντας ένα από τα μεγαλύτερα «διπλά» της ιστορίας της. Η ΑΕΚ όταν της βάζουν δύσκολα και όταν η μπάλα «καίει» έχει αποδείξει πως είναι πολύ «δυνατή» και οι αντίπαλοί της πρέπει να τη «φοβούνται» ακόμη περισσότερο.

Με αυτή λοιπόν την νοοτροπία, τη νοοτροπία της πρωταθλήτριας ταξίδεψε στην Κρήτη και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη λίγο πριν το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι της, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Άγιαξ.

Αναλυτικά η «κιτρινόμαυρη» αποστολή που ταξίδεψε για την Κρήτη:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ