Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Με σύμμαχο την «καυτή» Τούμπα για το τρίποντο

Μετά το τρίποντο μέσα στη Φινλανδία, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με στόχο να πετύχει την δεύτερη του νίκη στο Conference League (22:00, COSMOTESPORT 5HD).

Οι «ασπρόμαυροι» έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας την περασμένη Κυριακή από τη Λεωφόρο (2-2) και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μένοντας στη δεύτερη θέση και το -5 από τον Ολυμπιακό. Ο Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Γιόαν Σάστρε, Μαγκομέντ Οζντόεφ, Κιρίλ Ντεσπόντοφ και Αλί Σαμάτα διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μια-δυο εκπλήξεις, προκειμένου να παρουσιαστούν «φρέσκοι» οι Θεσσαλονικείς.

Από την άλλη, οι Γερμανοί που επικράτησαν δύσκολα της Αμπερντίν, θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί χωρίς τον Μάριο Γκέτσε που έμεινε πίσω για τη γέννηση του παιδιού του. Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Αλάριο και Μαξ που θα έρθουν όμως στην Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσουν το πρόγραμμα αποθεραπείας. Αναλυτικά την αποστολή της Άιντραχτ για το ματς με τον ΠΑΟΚ την αποτελούν οι: Τραπ, Γκραλ, Γκαουερ, Πάτσο, Κοχ, Σμολτσιτς, Χασέμπε, Τσάντλερ, Μπούτα, Ενκουνκου, Τούτα, Μπάουμ, Γιακιτς, Σαΐμπι, Σκίρι, Λάρσον, Εντιμπέ, Ααρονσόν, Κνάουφ, Μαρμούς, Ενγκάνκαμ, Χάουγκε, Φέρρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα, με τον 36χρονο ρέφερι να έχει βοηθούς τους Αλμπέρτο Τεγκόνι και Τζιοβάνι Μπατσίνι. Τέταρτος ορίστηκε ο Αντρέα Κολόμπο και στο VAR θα είναι ο Μαουρίτσιο Μαριάνι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ