Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Γκαμπριέλ Ζεσούς: Δε σταματάει να σκοράρει στο Champions League

Η Άρσεναλ μπορεί να ηττήθηκε από τη Λανς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όμως υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούν να αισιοδοξούν οι “gunners” και αυτό είναι η σχέση του Γκαμπριέλ Ζεσούς με τα αντίπαλα δίχτυα στους τελευταίους αγώνες του στη διοργάνωση.

Το ταξίδι των “Λονδρέζων” στη Γαλλία θα μπορούσε με βεβαιότητα να χαρακτηριστεί καταστροφικό, αφού έχασαν το ματς και κυρίως τον Μπουκάγιο Σάκα. Γεγονός που μπορεί να τους πλήξει πολύ περισσότερο αν συνυπολογίσουμε τον αντίκτυπο του Άγγλου ακραίου επιθετικού στη μέχρι τώρα πορεία των “κανονιέρηδων” στη σεζόν.

Παρόλα αυτά υπάρχει και κάτι θετικό που θα φανεί και χρήσιμο στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Ειδικά αν αυτή προχωρήσει στον θεσμό. Διότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός δε σταματάει να εμπλέκεται σε γκολ στις τελευταίες του εμφανίσεις. Έχοντας μάλιστα φτάσει στο σημείο να εμπλέκεται σε ένα τέρμα κατά μέσο όρο σε καθεμία από τις τελευταίες 16 εμφανίσεις του.

Κλείνοντας, το “στοίχημα” πλέον για τον Βραζιλιάνο και την ομάδα του είναι αυτός να φτάσει σε επίπεδο φόρμας όμοιο του περσινού ώστε να δύναται να κρίνει αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και αντιπάλου.

Δείτε ακόμη:

Champions League: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Άρσεναλ: Στον αέρα η συμμετοχή του Σακά στο ντέρμπι με την Σίτι

Νιούκαστλ: Σαν να μην έφυγε ποτέ από τ’ “αστέρια”

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ