Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ντέρμπι δικεφάλων με νικητή τον γηπεδούχο!

3η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΚ Β’ 1-0

Με μία αναμέτρηση άρχισε σήμερα η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον Βόρειο όμιλο της SL2. Το ντέρμπι των «δικεφάλων» ανέδειξε νικήτρια ομάδα τους γηπεδούχους του ΠΑΟΚ! Οι υπόλοιποι αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν εμβόλιμα την ερχόμενη Τετάρτη 11/10.

Το πρώτο μέρος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ισορροπημένο καθώς αρχικά ο δικέφαλος του Βορρά είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ ο δικέφαλος του Νότου μετά το πρώτο εικοσάλεπτο «βρήκε» τα πατήματά του στον χώρο του κέντρου.

Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες σημειώθηκαν στην αρχή του ημιχρόνου. Στο 10ο λεπτό ο Βρακάς βρέθηκε σε θέση βολής από τα πλάγια, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Γκίνη! Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ είχε τη δική της κλασική ευκαιρία για να προηγηθεί όταν ο Χριστόπουλος από θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ταλιχμανίδη!

Στο 59ο λεπτό ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ! Ο Τασιούρας με κούρσα από τα δεξιά και ωραίο γύρισμα, βρήκε τον επερχόμενο Βρακά που με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1-0! Στη συνέχεια η ΑΕΚ ανέβασε τις γραμμές της και έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση στο 91’, όταν ο Γκολφίνος από κοντά σούταρε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης (79’ Πανίδης), Νινούα (79’ Σελιμάι), Τσοπούρογλου (69’ Κανίς), Βρακάς (69’ Σνάουτσνερ), Δαρέλας (92’ Ρούμιαντσεφ)

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Ραντόνια, Ρουκουνάκης (64’ Σκόνδρας), Σαμπανάτζοβιτς, Γεωργέας (24’ λ.τ. Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σταμούλης (46’ Φοφανά)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ