Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Με επιθετικές απουσίες στην πρεμιέρα!

Στη μάχη του πρωταθλήματος της SL2 μπαίνει την ερχόμενη Τετάρτη (11/10) η Νίκη Βόλου που θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις και στοχεύουν στην άνοδο!

Η Νίκη Βόλου δεν αγωνίστηκε τις δύο πρώτες αγωνιστικές διότι αρχικά ο Αλμωπός Αριδαίας αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα και στη δεύτερη αγωνιστική οι «κυανόλευκοι» είχαν το προγραμματισμένο τους ρεπό. Έτσι αρχίζουν το πρωτάθλημα με μόλις δύο επίσημους αγώνες στα πόδια τους. Υπενθυμίζουμε ότι η Νίκη αγωνίστηκε επιτυχώς για το Κύπελλο με Ζάκυνθο (1-0) και ΠΑΟ Βάρδας (3-1) προκρινόμενη στους «16» του θεσμού.

Στο αγωνιστικό μέρος ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος «πονοκεφαλιάζει» για τον επιθετικό τομέα καθώς «ξέμεινε» από καθαρόαιμο σέντερ φορ! Ο Ρουμάνος Βλαντ Μοράρ θεωρείται ακόμα ανέτοιμος και ο έμπειρος Χρήστος Τζιώρας τραυματίστηκε στην προπόνηση κάνοντας ράμματα στο πόδι! Ο νεαρός επιθετικός Παναγιώτης Μπαλλάς από την Κ-19 της Νίκης αγωνίζεται σε αυτή τη θέση ωστόσο θεωρείται σχεδόν απίθανο να επιλεγεί! Έτσι ο κλήρος πιθανόν να πέσει στον Πασχάλη Κάσσο, καθώς στο παρελθόν αγωνιζόταν ως επιθετικός πριν αλλάξει θέση και καθιερωθεί ως δεξί μπακ-χαφ! Επιπλέον ερωτηματικό αποτελεί ο Χοσέτε Μιράντα ο οποίος κλήθηκε από την Ισημερινή Γουινέα για τα επίσημα φιλικά και η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να εξασφαλίσει άδεια προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί την Τετάρτη.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ