Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μεταγραφική έκπληξη για τη Δόξα Ασσήρου που συνεχίζει το… βιολί της! (pics&videos)

Τι και αν η Δόξα Ασσήρου έχει ξεκινήσει ήδη τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορία; Η ομάδα συνεχίζει να φέρνει παίκτες δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη υπάρχον ποιοτικό της ρόστερ. Αυτή τη φορά η ομάδα έκανε την κίνησή της και έφερε στην Άσσηρο τον 30χρονο επιθετικό Σωτήρη Θεοδωρίδη!


 

Ο έμπειρος επιθετικός έχει πολλές παραστάσεις από ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών (Β’ και Γ’ Εθνική) και φαίνεται ως η ιδανική περίπτωση για την επιθετική γραμμή της ομάδας, πλαισιώνοντας τον Μίλτο Μίλκα στην κορυφή της επίθεσης.

Τη φετινή χρονιά ο Θεοδωρίδης πήρε μεταγραφή από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και συγκεκριμένα από τη Χανιώτη για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Εκεί πρόλαβε και έκανε 2 συμμετοχές στον φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, όπου αγωνίστηκε και ως αντίπαλος της Δόξας Ασσήρου την περασμένη αγωνιστική. Όμως ο ίδιος πείστηκε από το πλάνο της Δόξας και στην κρούση που του έγινε από τη διοίκηση της ομάδας είπε το πολυπόθητο ναι!

Ο Θεοδωρίδης ξεκίνησε από την Κ19 του ΑΟ Καβάλας και σύντομα ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.
Επίσης έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από Ορφέα Ελευθερούπολης, Οδυσσέα Κορδελιού, ΠΑΟ Διοικητηρίου, Άρη Ακροποτάμου, Ολυμπιακό Κυμίνων, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Άγιο Νικόλαο, ΑΟ Πόρου(σύντομο πέρασμα 4ων μηνών), Πλατανιά Χανίων, Εθνικό Σοχού, Θερμαϊκού Θέρμης και του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου πριν μετακομίσει στη Χαλκιδική και τον ΑΟ Χανιώτης (Γ Εθνική).

 

Έρχεται πλέον στη Δόξα Ασσήρου να βοηθήσει με το ταλέντο του την ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους. Εκεί θα βρει παλιούς γνώριμους συμπαίκτες από τη θητεία του στον Εθνικό Σοχού, αλλά και τον πρώην του προπονητή Γιάννη Παγώνη.

Η ανακοίνωση της Δόξας Ασσήρου:

«Η Δόξα Ασσήρου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον 30άχρονο ποδοσφαιριστή Σωτήρη Θεοδωρίδη από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.
Επιθετικός που αγωνίστηκε παλαιότερα σε ΑΟ Χανιώτης, Θερμαϊκό Θέρμης, Καβάλα, ΠΑΟΔ, Οδυσσέα Κορδελιού, Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου, Ορφέα Ελευθερούπολης, Άρη Ακροποτάμου, Πλατανιά, Άγιο Νικόλαο, Εθνικό Σοχού, Γιαννιτσά, ΑΟ Πόρου Ολυμπιακό Κυμίνων.
Καλωσορίζουμε τον Σωτήρη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και πολλά γκολ»!

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ