Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Της πήρε το «τρίποντο» μέσα από τα χέρια…

Τσέλσι και Άρσεναλ έμειναν ισόπαλες στο ντέρμπι του Λονδίνου (2-2) για την 9η αγωνιστική της Premier League, με τους «μπλε» να χάνουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους και την Άρσεναλ να φεύγει με πολύτιμο βαθμό από το «Stamford Bridge».

Όλα έδειχναν πως το ντέρμπι του Λονδίνου ήταν έτοιμο να «βαφτεί» στα μπλε, αλλά οι «Κανονιέρηδες» είχαν άλλη άποψη και με δύο γκολ μέσα σε 7 λεπτά, έφυγαν με την ισοπαλία από το «Stamford Bridge». Αυτό ήταν το πέμπτο σερί επίσημο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Τσέλσι, με αντίπαλο την Άρσεναλ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Ποκετίνο και μετά από χέρι του Σαλίμπα, έπειτα από κεφαλιά του Μούντρικ, ο Ουκρανός κέρδισε το πέναλτι και ο Πάλμερ το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0 στο 15′.

Η Άρσεναλ είχε την κατοχή στην αναμέτρηση, αλλά η Τσέλσι είχε τις ευκαιρίες χτυπώντας στην κόντρα επίθεση και στο 49′ ο Μούντρικ έπειτα από κλέψιμο του Γκάλαγκερ στον χώρο του κέντρου, θέλησε να βρει το δεύτερο δοκάρι τον Στέρλινγκ, αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Ενώ όλα έδειχναν πως η Τσέλσι θα έφευγε με τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ, οι «Κανονιέρηδες» δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Μετά από λάθος του Σάντσες στο 77′, ο Ράις σούταρε από μακριά και σε κενή εστία έκανε το 2-1, βάζοντας τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τροσάρντ έγινε η «χρυσή» αλλαγή και μετά από σέντρα του Σάκα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σάντσες για να κάνει το 2-2 στο 84′ και να δώσει ένα πολύτιμο βαθμό στην Άρσεναλ, αποδεικνύοντας γιατί η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ