Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Στην Τούμπα για το τρίποντο ο ΠΑΟΚ

Μετά από 2,5 εβδομάδες απραξίας, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, στο γήπεδο της Τούμπας, για την 8η αγωνιστική της SuperLeague (18:30, Novasports Prime).

Χθες, ο Μάρκος Αντόνιο ακολούθησε μέρος του προγράμματος με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Δικέφαλος αναζητά την νίκη με σκοπό να παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, μιας και βρίσκεται στην 3η θέση με 14 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα και έτσι είναι στην προτελευταία θέση με 3 μόλις βαθμούς. Οι Περιστεριώτες ταξίδεψαν χωρίς τον Ντιρκς, με τον Κουντέ να επιστρέφει στην αποστολή.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης. Ο ρέφερι από τη Δράμα θα έχει βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο και Κωνσταντίνο Στάικο. Τέταρτος ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης και στο VAR θα είναι ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς.

Οι «εκλεκτοί» του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα.

Η αποστολή του Ατρομήτου είναι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Ερλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Τριμμάτης, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ