Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Την… «σφυροκόπησε»!! (Video)

Σπουδαία εντός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό χθες βράδυ (26/10) απέναντι στην Γουέστ Χαμ (2-1), η οποία τον βάζει στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League!

 

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά και με πάθος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ευτύχισαν να προηγηθούν με όμορφο γκολ του Κώστα Φορτούνη στο 33′, ενώ δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο (45’+2′) ο Ροντινέι Μαρσέλο Ντε Αλμέιντα ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 87ο λεπτό του αγώνα, με σκόρερ τον Λούκας Πακετά. 

 

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, με τη Γουέστ Χαμ και τη Φράιμπουργκ να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 6 πόντους και τους Σέρβους της Μπάτσκα Τόπολα να έχουν μόλις μία ισοπαλία σε 3 ματς. Την επόμενη αγωνιστική η ελληνική ομάδα φιλοξενείται από τα «σφυριά» στο Λονδίνο (09/11, 22:00), ενώ η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα (09/11, 22:00).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι (75′ Κίνι), Ρέτσος, Πορόζο, Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (85′ Μασούρας), Έσε, Φορτούνης (90+3′ Γιόβετιτς), Ποντένσε (85′ Σολμπάκεν), Ελ Κααμπί. (90+3′ Σκάρπα).

Γουέστ Χαμ: Αρεολά, Κέρερ, Μαυροπάνος, Ογκμπόνα, Έμερσον, Γουόρντ-Πράους (72′ Άλβαρες), Σούτσεκ, Φορνάλς (57′ Φορνάλς), Κούντους (72′ Κορνέ), Μπενραχμά (58′ Μπόουεν), Ινγκς (58′ Αντόνιο).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ