Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νέος προπονητής της AE Φιλύρου o Δημήτρης Βασιλάκος – «Θεωρώ τύχη και ευλογία να βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο»! (pics)

Εδώ και λίγα 24ωρα η ΑΕ Φιλύρου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Βασιλάκο, μετά και τη φυγή του Σάββα Κοτσέρογλου. Ο 35χρονος Βασιλάκος είναι πλέον ο εκλεκτός για τη θέση του προπονητή στην ομάδα και θα προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους που έχουν θέσει σε συνεργασία με τη διοίκηση.


 

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Δημήτρης Βασιλάκος αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της ΑΕ Φιλύρου και πλέον θα είναι αυτός που θα ηγείται της ομάδας. Βοηθός του στην ομάδα θα είναι ο Διονύσης Τοζιος, ο οποίος είναι προπονητής στις ακαδημίες του Ηρακλή και Joga Bonito.

Ο 35χρονος Βασιλάκος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα πριν από 7 χρόνια, όταν και δημιούργησαν με τον πατέρα του Βασίλη Βασιλάκο τη δική τους ακαδημία με το όνομα ΠΑΣ Αρσακλή και έδρα το Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ο Αθλητικός Κόσμος ήρθε σε επικοινωνία με τον 35χρονο κόουτς όπου μας είπε τα εξής: 

«Όταν μου πρότεινε η διοίκηση να αναλάβω την ομάδα δε το σκέφτηκα και πολύ, καθώς θεώρησα ότι μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να ξεκινησω το ταξίδι μου ως πρώτος προπονητής σε αντρικό τμήμα. Στη διοίκηση της ΑΕ Φιλύρου βρίσκονται άνθρωποι που πιστεύουν σε νεαρούς προπονητές και το έχουν δείξει στο παρελθόν. Επίσης γνωρίζω πολύ καλα τους ποδοσφαιριστές και με γνωρίζουν και αυτοί, καθώς είμαι 2 χρόνια στην ομάδα και θεωρώ τύχη και ευλογία να βρίσκομαι σε αυτόν το σύλλογο σε αυτό το τάιμινγκ που πραγματικά είμαστε όλοι μια οικογένεια».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕ Φιλύρου:
«Ο Δημήτρης Βασιλάκος θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕ Φιλύρου μετά την παραίτηση του Σάββα Κοτσέρογλου. Ο Βασιλάκος κάνει το ξεκίνημά του σε ανδρικό τμήμα από μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά μιας και αγωνιζόταν την περσινή σεζόν ως ποδοσφαιριστής και μάλιστα έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ. Μαζί με τον πατέρα του έχουν ιδρύσει την Ακαδημία ΠΑΣ Αρσακλή που αποτελείται από 100 παιδιά και έχει τμήματα έως Κ13.
Συνεργάτης του στην ΑΕ Φιλύρου θα είναι ο Διονύσης Τοζιος, ο οποίος είναι προπονητής στις ακαδημίες του Ηρακλή και Joga Bonito, ενώ υπήρξε πριν χρονιά βοηθός στην Ελπίδα Τούμπας».
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ