Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δεν σταματάει κανείς την ΟΜΑΔΑΡΑ του Μαρέσκα!

Ακόμα και στις μέτριες εμφανίσεις της, δεν χάνει. Η Λέστερ πέρασε και από το «Loftus Road Stadium», αφού νίκησε την ΚΠΡ με 2-1 για την 14η αγωνιστική της Championship και πέτυχε την 9η συνεχόμενη επικράτησή της.

Οι “Αλεπούδες” οι οποίες κατέβηκαν με σύστημα 4-3-3, προσπάθησαν να έχουν απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, με το ποσοστό κατοχής να φτάνει στο 80%. Η υπεροχή δεν άργησε να φανεί, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 30ο λεπτό, η μπάλα στρώθηκε στην Μαβιντίντι από τα αριστερά μετά από πάσα του Ντιούσμπερι-Χολ και αυτός έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στο πόδι του Αντομά και να καταλήγει στα δίχτυα, για το 1-0. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν όμως κάτω, ισοφαρίζοντας την αναμέτρηση. Στο 40′ η μπάλα δεν έφευγε από την περιοχή της Λέστερ, με την άμυνα να αποκρούει σε μία ολιγόλεπτη πίεση, με τον Αντρέ Ντοζέλ να εξουδετερώνει τον Χέρμανσεν, με έναν κεραυνό.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι έγινε πιο έντονο, μιας και οι δύο ομάδες αναζητούσαν το γκολ που θα τους έδινε το πολυπόθητο τρίποντο. Στο 59′ ο σκόρερ των γηπεδούχων άφησε τον σύλλογο του με 10 παίκτες μετά από δική του αποβολή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το παιχνίδι όδευε προς το τέλος του, όμως το «τρένο», δεν λέει να σταματήσει. Ο Γουίνκς βρήκε τον χώρο που χρειαζόταν στο 80ο λεπτό και από απόσταση 25 μέτρων έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει από τον Μπέγκοβιτς και να καταλήγει στα δίχτυα.

Το σφύριγμα της λήξης του Λι Ντόουντι, έδωσε την νίκη στο σύνολο του Ένζο Μαρέσκα παίρνοντας την 9η συνεχόμενη νίκη στην Championship. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι την Παρασκευή (03/11) απέναντι στην Λιντς μέσα στο «King Power Stadium», για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ