Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Άνετα και ωραία!

6η αγωνιστική

Νίκη Βόλου – Καμπανιακός 2-0

Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για την ομάδα της Νίκης Βόλου καθώς σήμερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο επικράτησε εύκολα του Καμπανιακού και αναρριχήθηκε στη μέση της βαθμολογίας αν και ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Στο τέλος οι πολυπληθείς φίλαθλοι των «κυανολεύκων» καταχειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές για τη μεστή εμφάνισή τους!

Με σχετικά καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και με πλάνο υπομονής η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έφτανε στα καρέ του Κασαπίδη αρκετά συχνά με τον Βραζιλιάνο Ριμπέιρο να είναι ιδιαίτερα κινητικός και να δημιουργεί κινδύνους στην άμυνα των φιλοξενουμένων! Μέσα σε ένα δίλεπτο (7’-8’) ο Γαβριηλίδης «πάτησε» περιοχή απειλώντας τόσο με κεφαλιά όσο και με σουτ αλλά οι προσπάθειές του κατέληξαν λίγο άουτ! Συμπληρώνοντας το πρώτο ημίωρο του αγώνα η Νίκη κατάφερε να ανοίξει το σκορ! Ο Κάσσος από τα δεξιά με μια εκπληκτική κούρσα που ξεκίνησε πίσω από το κέντρο, πλαγιοκόπησε την άμυνα και την κατάλληλη στιγμή με συρτή πάσα βρήκε τον Τζιώρα, ο οποίος πλάσαρε για το 1-0! Με τους «κυανόλευκους» να συνεχίζουν να κυριαρχούν ήρθε και το δεύτερο τέρμα στο 43’! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο στόπερ Ανδρέου με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 2-0!

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι στο 53ο λεπτό έχασαν κλασική ευκαιρία για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ! Ο Μιράντα με ατομική ενέργεια «άδειασε» δύο αμυντικούς, σούταρε διαγώνια με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κασαπίδη! Στη συνέχεια της αναμέτρησης ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τη Νίκη να διατηρεί την κυριαρχία και τον έλεγχο παίρνοντας εύκολα τους τρεις βαθμούς.

Από την άλλη μεριά ο φιλοξενούμενος Καμπανιακός έδειξε πολλές αδυναμίες ως σύνολο. Καθ’όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου αναλώθηκε σε μακρινά σουτ και σέντρες οι οποίες δεν ανησύχησαν σε καμία περίπτωση τον γκολκίπερ Γκαραβέλη που πέρασε ένα εύκολο απόγευμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος (69’ Τοπαλίδης), Ανδρέου, Μπαχανάκ, Αναστασίου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (61’ Λίταινας), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο (80’ Πολίτης), Μιράντα (61’ Κρητικός), Τζιώρας (69’ Μοράρ)

Καμπανιακός: Κασαπίδης, Γαρύφαλλος, Γιουκούδης,, Καθάριος Ν. (77’ Καράμπελας), Μπούσης, Παπαστεριανός, Πόζογλου (70’ Ξιφιλίνος), Καθάριος Π. (46’ Έππας), Σαρβανίδης (46’ Προσκυνητόπουλος), Τότσκα (60’ Μανιός), Φροσύνης

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ