Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

«Βόμβα»: Ύποπτος για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση «πολυϊδιοκτησίας» ο πρόεδρος της ΕΕΑ!

Ύποπτοι για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος είναι μέλη της ΕΕΑ, στην περιβόητη υπόθεση «πολυϊδιοκτησίας».

Η «Δίκη στο Open» αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Νίκος Τζουλάκης και το μέλος της ίδιας Επιτροπής Ηλίας Αρκούδης κλήθηκαν ως ύποπτοι για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος. Παράλληλα η Εισαγγελία Αθηνών κάλεσε ως ύποπτα και άλλα 12 μέλη της ΕΕΑ, τα οποία δεν περιλαμβάνονται στη μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ήδη όλα τα μέλη της Επιτροπής παρείχαν έγγραφες εξηγήσεις στο 18ο Προανακριτικό Τμήμα Αθηνών και στην πταισματοδίκη Αλεξάνδρα Αληδρομίτη.

Η μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υπόθεση της «πολυϊδιοκτησίας» κατατέθηκε προ τριετίας και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών Σαπφώ Κατσανάκη την αρχειοθέτησε.  Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ προσέφυγαν εκ νέου και η εισαγγελέας Εφετών Βασιλική Χαλβά αποφάσισε την ανάσυρση της δικογραφίας, διερευνώντας το αδίκημα που προκύπτει από το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα (παράβαση καθήκοντος).

Τα 14 μέλη της ΕΕΑ εξετάστηκαν ανωμοτί και αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελίας Αθηνών για την τύχη τους.

Πηγή: SDNA

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ