Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

SuperLeague 2: Σπουδαίο «διπλό» από τα «λιοντάρια»!

Η Κοζάνη κέρδισε (και) τον Καμπανιακό εκτός έδρας με 1-0 και βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague 2.

Μετά τα θετικά αποτελέσματα με Ηρακλή (Κύπελλο) και Μακεδονικό (Πρωτάθλημα) η Κοζάνη κατάφερε να πάρει το «διπλό» απέναντι στον Καμπανιακό με 1-0, ανεβαίνοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς κάποιο γκολ, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε ευκαιρίες, με τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στον αγωνιστικό χώρο. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πιο δυναμικά, με τον Καμπανιακό να μένει με 10 παίκτες στο 48ο λεπτό λόγω αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Έππα Παύλου.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για το θετικό αποτελέσματα και τα κατάφεραν στο τελευταίο δεκάλεπτο, μιας και στο 82′, καθώς ο Μανώλης Καλλέργης έπιασε την μπάλα, στέλνοντας την στα δίχτυα για το 1-0 της Κοζάνης. Από εκεί και πέρα τα “λιοντάρια” προσπαθούσαν και να κρατήσουν το σκορ ως έχει αλλά και να το διευρύνουν για να το τελειώσουν.

Ο διαιτητής Κόκκινος σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού έχοντας δώσει έξι λεπτά καθυστερήσεις, με το αποτέλεσμα να ευνοεί την ομάδα της Κοζάνης.

* Η Κοζάνη δεν θα παίξει ούτε με τον ΠΑΟΚ Β’ (9η αγωνιστική), ούτε με την ΑΕΚ Β’ (10η αγωνιστική), λόγω συμμετοχής παικτών των δύο ομάδων στην Εθνική.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ