Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

4×4 και συνεχίζει η ΝΙΚΗ!

8η αγωνιστική

Νίκη Βόλου – Ηρακλής 3-1

Στο κατάμεστο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, οι φίλαθλοι της Νίκης, απόλαυσαν όμορφο ποδόσφαιρο από την ομάδα τους, η οποία κατά διαστήματα με ωραίους συνδυασμούς πρόσφερε γκολ και θέαμα! Οι «κυανόλευκοι» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου συνεχώς αγωνιστική με αγωνιστική ανεβάζουν την απόδοσή τους, δείχνοντας πως θα αποτελέσουν ισάξιοι διεκδικητές της ανόδου μαζί με Λεβαδειακό και ΑΕΛ!

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα πόδια προσπαθώντας να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν φτάνοντας συχνά πυκνά στην εστία του Βελλίδη. Ο «Γηραιός» από την άλλη επιχειρούσε με αντεπιθέσεις και απείλησε στο 40’ όταν ο Εμπό με μακρινό σουτ ανάγκασε τον Γκαραβέλη σε ωραία επέμβαση! Στην αμέσως επόμενη φάση (στο 41’) η Νίκη αναπτύχθηκε επιθετικά με τον Παναγιωτίδη να βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Μιράντα, ο οποίος από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0) μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Με περισσότερη ένταση στο παιχνίδι της η Νίκη Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς! Στο 59’ ο Ναά με προσωπική ενέργεια από τα αριστερά, βρήκε τον Παναγιωτίδη που με σουτ σημείωσε το 2-0! Στο 64’ ο Ηρακλής έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, ωστόσο το μονοκόμματο σουτ του Κούστα πέρασε άουτ! Στο 65’ ο Τζιώρας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Βελλίδη, με τον διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι! Ο Χοσέτε Μιράντα εκτέλεσε εύστοχα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ανεβάζοντας τον δείκτη στο 3-0! Στη συνέχεια της αναμέτρησης ο ρυθμός έπεσε και το μόνο που κατάφερε ο Ηρακλής ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 88’ με διαγώνιο σουτ του Σπυρίδη!

Η Νίκη Βόλου καταγράφει ένα σερί τεσσάρων νικών, γεγονός που την ανεβάζει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ηρακλής παραμένει ακόμα χαμηλά όντας στην 9η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος (70’ Τοπαλίδης), Στίκας, Ανδρέου, Ναά, Κυριακίδης (73’ Πέττας), Παναγιωτίδης (70’ Λίταινας), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο (56’ Κρητικός), Μιράντα, Μοράρ (56’ Τζιώρας)

Ηρακλής: Βελλίδης, Χειρίτραντας, Γκμπενιόν (46’ Τόρες), Χρουσιέλ, Βιτλής, Σιούτας, Δοϊρανλής, Σίλβα (46’ Καπίγια), Εμπό (46’ Σπυρίδης), Κουντουριώτης (76’ Δασκαλάκης), Κούστα (70’ Λύγκας)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ