Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει αήττητος ο Λεβαδειακός

Εύκολο κυριακάτικο απόγευμα είχε ο Λεβαδειακός στην Λιβαδειά καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 τον Αιολικό Μυτιλήνης για την 8η αγωνιστική της Super League 2 (Ά όμιλος) και έκανε το 7/7 στο πρωτάθλημα παραμένοντας και αυτή την αγωνιστική μόνος πρώτος και αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο απο τον αντίπαλο του και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο κλείδωσε εύκολα το παιχνίδι. Ο Αιολικός δεν μπόρεσε να απολύσει σε καμία στιγμή του παιχνιδιού τους Βοιωτούς και δεν μπόρεσε να μπει στο ματς να το διεκδικήσει, και έτσι οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα με 2-0, όπως έκαναν και τέσσερις μέρες πριν πάλι στο ίδιο γήπεδο με την ίδια ομάδα αλλά αυτή την φορά για τον θεσμό του κυπέλλου επικρατώντας με 3-0. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σήμερα τα πέτυχαν ο Πολέτο με πέναλτι στο 6′ και ο Γιαννιώτας στο 45′ με ωραίο αριστερό διαγώνιο σουτ στην μεγάλη περιοχή.

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Χαμούντ, Τσάπρας, Μπελμόντε, Ρόμο (67′ Κουϊρουκίδης), Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας (67′ Συμελίδης), Λιάγκας, Πολέτο (67′ Κουάδρα)

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Μιλόγεβιτς, Ουγνιαλίδης, Μαξιμένκο, Καρανίκας, Λοχμανσρόμπερ, Σρίνιτς (64′ Μούχαλης), Κάτσε, Τριανραφυλλάκος, Ζάκαριτς (80′ Ιωάννου), Γιόκε, Μανούσος

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ