Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Επιστροφή στις νίκες από… την άσπρη βούλα!

Στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Βόλος επικράτησε του Πανσερραϊκού με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα και το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά που επικράτησε με 2-1.

Με το «χρυσό πέναλτι-γκολ του Μωραΐτη στο 54ο λεπτό, ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε του Πανσερραϊκού με 1-0, σε ένα ματς που δεν είχε μεγάλες φάσεις και από τις δύο πλευρές. Έτσι, οι Βολιώτες έφτασαν στους 10 βαθμούς και την 11η θέση, ενώ οι Σερραίοι έμειναν στους 13 βαθμούς και την 9η θέση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Βόλος ξεκίνησε καλά στην αναμέτρηση με τον Ντέλετις να χάνει από πλεονεκτική θέση μέσα στη περιοχή μια μεγάλη ευκαιρία και τον Χοβάν να αποκρούει στο 8′. Στο 18ο λεπτό, ο Μπαριέντος βγήκε με αναγκαστική αλλαγή εκτός αγωνιστικού χώρου, δίνοντας στη θέση του στο Γκλάβτσιτς, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν πως ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων υπέστη θλάση. Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με πολύ κακό ρυθμό και τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βόλος κέρδισε πέναλτι. Το σουτ του Τσοκάνη σταμάτησε στο χέρι του Ουεντραόγκο εντός περιοχής και ο Μωραΐτης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να κάνει το 1-0 για την ομάδα του στο 54′. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε με τον ίδιο κακό ρυθμό, όπως και στο πρώτο μέρος με πολλές διακοπές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Άλχο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε για ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο να επιστρέφει στις νίκες και τον Πανσερραϊκό να δέχεται δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, μετά το 5-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ, 4-2-3-1): Κόστιτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Κίτσος, Ντέλετιτς – Μωραΐτης.

Πανασερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία, 4-3-3): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς, Άλεξιτς, Μασαρίποφ.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
Βοηθοί: Θεόφιλος Μωϋσιάδης, Χρήστος Ψύλλος
Τέταρτος διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας
VAR: Ανδρέας Γκάμαρης
AVAR: Θανάσης Κόλλιας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ