Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Superleague 2: Η Κοζάνη τις ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ Β’ το τρίποντο (pics) 

Η Κοζάνη έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ Β’ βρήκε το “χρυσό” γκολ με τον Γκούμα και οι Θεσσαλονικείς έφυγαν από την Δυτική Μακεδονία με το “διπλό”, για την εξ’ αναβολής 9η αγωνιστική της Superleague 2.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κοζάνη ήταν επιθετική, με τους γηπεδούχους να χάνουν τις περισσότερες ευκαιρίες. Στο 4ο λεπτό, οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη ζήτησαν πέναλτι πάνω σε χτύπημα του Καλλέργη με τον διαιτητή Τακίδη να μην δείχνει την άσπρη βούλα και να τον υποδεικνύει με την κίτρινη κάρτα. Οι “ασπρόμαυροι” έχασαν και αυτοί με την σειρά τους ευκαιρία, με ένα σουτ του Βρακά στο 9ο λεπτό, με την μπάλα να μην του κάνει την χάρη. Στο 11′ οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-0, μιας και μετά από την εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη, ο Καλλέργης έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να βγαίνει έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ, με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να τα καταφέρνει στο 82ο λεπτό, με τον Κωνσταντίνο Γκούμα να πιάνει το σουτ και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπογκντάνοβιτς για το 1-0 των φιλοξενούμενων. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τον ΠΑΟΚ να πιάνει την Κοζάνη στους 13 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Κοζάνης είναι την Κυριακή (03/12) απέναντι στον Ηρακλή, στην Θεσσαλονίκη.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ