Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εκτός Ευρώπης έπειτα από 11 χρόνια η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη δεν τα κατάφερε στην Γαλλία κόντρα στην Λανς, ηττήθηκε με 2-1 και έμεινε εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά έπειτα από την σεζόν 2011-2012!

Αναμφίβολα οι Σεβιγιάνοι έχουν αφήσει μεγάλο στίγμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ειδικά στο Europa League, όντας η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις, ωστόσο έπειτα από 11 χρόνια οι Ισπανοί δεν θα συνεχίσουν στην Ευρώπη, καθώς βρέθηκαν στην 4η θέση του ομίλου.

Το 2-1 στην Γαλλία κόντρα στην Λανς δεν ήταν αρκετό, η Σεβίλλη ήθελε μονάχα το διπλό για να πάρει την τρίτη θέση και να συνεχίσει στο αγαπημένο της Europa, ωστόσο ακόμη μία κακή φετινή εμφάνιση και το πέναλτι-γκολ του Φρανκόφσκι έβαλαν λουκέτο στα όνειρα της ομάδας του Αλόνσο. Η Σεβίλλη η οποία το πάλεψε στο φινάλε και βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Σέρχιο Ράμος από την ‘άσπρη βούλα’ δεν μπόρεσε ποτέ να βρει και γκολ ανατροπής, με τους Γάλλους στην εκπνοή να τελειώνουν το ματς και να κάνουν το 2-1 με τον Χουρζινί και κάπως έτσι οι Σεβιγιάνοι αποχαιρέτησαν την Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως την σεζόν 2011-12 οι Σεβιγιάννοι δεν συμμετείχαν καθόλου στην Ευρώπη καθώς είχαν κατακτήσει την 9η θέση στην La Liga. Όπως και να χει πάντως, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» δεν θα κουνήσουν σεντόνι τον Φεβρουάριο (είτε Champions League, είτε Europa League) έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ