Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ρεπό, μίνι-προετοιμασία και μεταγραφικά!

Με τη συγκομιδή των βαθμών στον πρώτο γύρο να μην είναι αυτό που θα ήθελαν άπαντες στο «στρατόπεδο» της Νίκης Βόλου, η «κυανόλευκη» ομάδα μπαίνει σε μια περίοδο μίνι-προετοιμασίας. Κι αυτό, διότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές του δευτέρου γύρου η Νίκη Βόλου θα κάνει τα προγραμματισμένα της ρεπό.

Έτσι ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του μέχρι το επόμενο επίσημο παιχνίδι (7/1 με Λεβαδειακό εκτός έδρας), θα δουλέψουν πάνω σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην επανέναρξη του Γενάρη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Εκείνο που προβληματίζει έντονα την τεχνική ηγεσία είναι η «αφλογιστία» του βασικού σέντερ φορ, Βλαντ Μοράρ, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του και υπάρχουν έντονες σκέψεις για πρόωρη αποχώρηση του ποδοσφαιριστή! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο 35χρονος Χρήστος Τζιώρας, αν και συνήθως προέρχεται από τον πάγκο, εντούτοις έχει πετύχει 3 γκολ! Δεν αποκλείεται η Νίκη να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού.

Ακόμα ένας αγωνιστικός «πονοκέφαλος» ακούει στο όνομα του Χοσέτε Μιράντα! Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής φέτος (6 γκολ συνολικά) και το «βαρόμετρο» στον μεσοεπιθετικό τομέα, θα χρειαστεί να λείψει τόσο τον Γενάρη όσο και τον Μάρτη καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας! Η εισήγηση του Ελευθερόπουλου προς τη διοίκηση είναι να βρεθεί κάποιος αντικαταστάτης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ