Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Όλα στο μηδέν!

14η αγωνιστική

ΑΕΚ Β’ – Αναγ.Καρδίτσας 0-0

Παιχνίδι κέντρου παίχτηκε στο πρώτο μέρος στο Σεραφείδειο γήπεδο. Τόσο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όσο και της Αναγέννησης δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές τελικές προσπάθειες προς τις δύο εστίες. Οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις καταγράφηκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο μία για κάθε ομάδα. Στο 3ο λεπτό ο Κοντορουχάς από θέση μέσα αριστερά στη μεγάλη περιοχή επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό σουτ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου! Από την άλλη η ομάδα της Καρδίτσας απείλησε με τον Σταμόπουλο στο 19’ ωστόσο ο γκολκίπερ Γκίνης απομάκρυνε με γροθιές τον κίνδυνο!

Περισσότερο κινητική παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι προσπάθειες των Κάτσικα και Τιεϊ κάθε φορά κατέληγαν πολύ άουτ χωρίς να ανησυχεί ο Τσέλιος! Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση εμφανίστηκε αναιμική επιθετικά και σε ιδιαίτερα παθητικό ρόλο γεγονός όμως που δεν την εμπόδισε να αποσπάσει μια εύκολη εκτός έδρας ισοπαλία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Κάτσικας, Ανδρικόπουλος (46’ Σκόνδρας), Ρουκουνάκης, Χριστόπουλος (69’ Τζ.Γκαρσία), Κοντορουχάς (46’ Τιεϊ)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κέρθι, Σαλαμούρας (73’ Μπούζας), Κορέλας (63’ Κοκκίνης), Ανδρικόπουλος (63’λ.τρ. Ντουμάνης), Κονίλιο, Βερνάρδος (83’ Αθανασιάδης)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ