Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νίκησε και εδραιώθηκε στην 5η θέση!

Ακόμα μία καλή εμφάνιση για τον Άρη το τελευταίο διάστημα και νίκη επί του ΟΦΗ (1-0) πριν λίγη ώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η οποία τον εδραιώνει στην 5η θέση της Σούπερ Λιγκ με 23 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί παρέμειναν στην 8η θέση και τους 15 πόντους.

 

Οι «κίτρινοι» ήταν πιο απειλητικοί κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ πέρα από το γκολ του Νταρίντα στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης που τους χάρισε τη νίκη είχαν και δοκάρι με τον Μορόν στο 24′. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν λύσεις για να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά ο Άρης διαχειρίστηκε το προβάδισμά του, ενώ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ χωρίς αποτέλεσμα… με τον Νταρίντα στο 48′ και τον Σουλεϊμάνοφ στο 56′.

 

Σκόρερ: 39′ Βλαντιμίρ Νταρίντα.

Άρης (Μάντζιος): Koυέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Πάρντο (Βερστράτ 62′), Ζουλ (Σαβέριο 82′), Μενέντες (Κάρλσον 83′), Σουλεϊμάνοφ (Τζούρασεκ 82′), Μορόν (Σαμόρα 89′).

OΦΗ (Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγιέγκος (Γκλάζερ 79′), Τοράλ (Ριέρα 74′), Νέϊρα (Λουίζ Φελίπε 65′), Μοσκέρα (Μπάκιτς 65′), Αμπάντα, Ντίκο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ