Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μοιράζει «τεσσάρες» σε Ελλάδα και Ευρώπη!!

Έπειτα από τα 4 γκολ στην Ελσίνκι πριν λίγες μέρες για το Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ σκόραρε ακόμα 4 φορές στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (1-4) και αυτή ήταν η πέμπτη φορά στη φετινή σεζόν που σημειώνει 4 τέρματα σε Ελλάδα και Ευρώπη!

 

Κορυφαίοι για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, Τόμας Μουργκ και Κιρίλ Ντεσπόντοφ, οι οποίοι σκόραραν από 2 φορές… και έδωσαν την ευκαιρία στον «Δικέφαλο του Βορρά» να βρεθεί έστω και προσωρινά (παιχνίδι περισσότερο) στην πρώτη θέση της Σούπερ Λιγκ με 32 βαθμούς. Οι Αρκάδες οι οποίοι παρέμειναν στους 17 βαθμούς και εκτός εξάδας, είχαν καλές στιγμές στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, αλλά είχαν και πολλά κενά στην άμυνα τα οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

Σκόρερ: 34′, 69′ Τόμας Μουργκ, 69′, 90′ Κιρίλ Ντεσπόντοφ – 63′ Έρβιν Τζουκάνοβιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Μουνάφο (77’ Βαλιέντε), Καλτσάς (91’ Ντιαρά), Ζουγλής (77’ Σίτο), Μουνάφο (27’ Γκος), Μιριτέλο (77’ Μάντζης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (73’ Σάστρε), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ (73’ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας (81’ Τόμας), Σαμάτα (89’ Τζίμας).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ