Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ατρόμητος όνομα και πράγμα!

Σπουδαία νίκη πέτυχε πριν λίγη ώρα ο Ατρόμητος με 3-2 επί του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλήρωσε τα τραγικά λάθη της άμυνάς του και του τερματοφύλακά του, Αλμπέρτο Μπρινιόλι!

 

Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το εύστοχο πέναλτι του Ιωαννίδη στο 38′, πέτυχαν μεγάλη ανατροπή με τα γκολ των Γκονζάλες (45’+2′), Βέργου (50′) και Ρομπάιγ (64′) και προηγήθηκαν με 3-1. Το δεύτερο γκολ με πέναλτι του Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις του ματς (90’+2′) δεν άλλαξε κάτι και το «τριφύλλι» έπεσε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μετά από αρκετό καιρό και καλείται πλέον να βγάλει αντίδραση, καθώς προηγήθηκε και ο αποκλεισμός του από την Ευρώπη.

 

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (90+4’ Ιμερέκοφ), Κουντέ, Καμαρά (87’ Φριντγιόνσον), Ρομπάιγ (87’ Γιουμπιτάνα), Βέργος, Βαλένσια.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (68’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ (68’ Αράο), Χουάνκαρ (88’ Κλέινχεσλερ), Μπερνάρ, Πέρεθ, Βιλένα, Παλάσιος (68’ Σπόραρ), Ιωαννίδης, Μαντσίνι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ