Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στεφ Κάρι: Ποιος νοιάζεται για τα δίποντα όταν μπορεί να βάλει εύκολα τρίποντα;

Το “landmark” του Κάρι που είναι είναι ένας απ’ τους λίγους που μπορούν να μας πουν πως είναι να είσαι τέλειος σε κάτι.

Αν στο ποδόσφαιρο είμαστε τυχεροί που ζήσαμε ολόκληρη την τιτανομαχία ανάμεσα σε Ρονάλντο και Μέσι τότε στο μπάσκετ απολαμβάνουμε την ίδια τύχη καθώς ζούμε σε μια εποχή όπου υπάρχει μια αρκετά διευρυμένη ομάδα παικτών που ξεχωρίζουν σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού. Εκλεκτό μέλος αυτής είναι αδιαμφισβήτητα ο Στεφ Κάρι. Ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς που έχει καταρρίψει κάθε δίλημμα για τον καλύτερο σουτέρ στην ιστορία του αθλήματος.

Ισχυρισμός που αποδεικνύεται και διατρανώνεται από το γεγονός πως είναι όχι απλά ο μοναδικός μπασκετμπολίστας στην ιστορία που έχει ξεπεράσει τα 3.000 τρίποντα, αλλά έγινε και ο πρώτος και επίσης μοναδικός που σημειώνει 3.500 εύστοχα σουτ τριών πόντων. Επίδοση που συνοδεύτηκε από το “εξωφρενικό” (για όλους τους άλλους) 75% (6/8) από τα 7.25 απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Κάρι και οι άλλοι στην κατάταξη των τρίποντων του NBA:

Photo credits: NBA (Facebook account)

Για την ιστορία, οι “πολεμιστές” κατάφεραν να συνδυάσουν την ιστορική βραδιά του Κάρι με νίκη απέναντι στην ομάδα από τη μεγαλούπολη. Αφού επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους με 124 – 120.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ