Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Απώλεσε την ευκαιρία να πατήσει κορυφή…

Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να πατήσει την κορυφή της Σούπερ Λιγκ, καθώς αν και προηγήθηκε στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 0-2, ισοφαρίστηκε τελικά σε 2-2 από την μαχητική ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

 

Μπορεί η Ένωση με τα γρήγορα γκολ του Γκαρσία (2′) και του Ελίασον (14′) να έδειξε πως θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, αλλά οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το ματς και εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωση των αντιπάλων τους, κερδίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια τους για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αρχικά μείωσαν λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζοάο Πέδρο (37′) και στην επανάληψη ισοφάρισαν με τον Μπαλντασάρα στο 65ο λεπτό, για να φτάσουν τους 10 βαθμούς μετά από 14 αγωνιστικές.

 

Σκόρερ: 37’ Ζοάο Πέδρο, 65’ Φράνκο Μπαλντασάρα – 2’ Λιβάι Γκαρσία, 14’ Νίκλας Ελίασον.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Χουάνπι (64′ Καρέλης), Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης (81′ Μπελεβώνης), Τορεχόν, Φρεντερίκο Ντουάρτε, Πέδρο (90′ Τσιγγάρας).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμάντι (86′ Φαν Βέερτ), Μουκουντί (86′ Μήτογλου), Βίντα, Σιντιμπέ (68′ Ρότα), Σιμάνσκι (68′ Γιόνσον), Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Ζίνι (68′ Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ