Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

World Tennis League: Το πρόγραμμα της ομάδας Τσιτσιπά στο Άμπου Ντάμπι

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και θα συμμετάσχει σε φιλικό event που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι.

Για το Άμπου Ντάμπι ταξίδεψε ο Έλληνας τενίστας, καθώς θα συμμετάσχει σε φιλικό event που διεξάγεται από 21-24/12 (World Tennis League). Ο Τσιτσιπάς θα βρίσκεται στην ομάδα των Kites, με συμπαίκτρια τη σύντροφο του, Πάουλα Μπαντόσα, ενώ στην ίδια ομάδα βρίσκονται η Αρίνα Σαμπαλένκα και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Στο event συμμετέχουν και άλλα πολύ μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις και πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ, πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Oι Kites του Στέφανου Τσιτσιπά λοιπόν, αναμένεται να πραγματοποιήσουν αύριο (21/12) στις 16:00 την πρεμιέρα τους απέναντι στους Eagles, που αποτελούνται από τους Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Μίρα Αντρέεβα και Σοφία Κένιν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής και συγκεκριμένα στη 13:00 θα αντιμετωπίσουν τους Falcons που αποτελούνται από τους Σουμίτ Ναγκάλ, Τέιλορ Φριτς, Σοράνα Κιρστέα και Ελένα Ριμπάκινα, ενώ το Σάββατο στις 16:00 θα αναμετρηθούν με τους TSL Hawks, ομάδα που αποτελείται από τους Κάσπερ Ρουντ, Χιμπέρτ Χούρκατς, Ίγκα Σφιόντεκ και Καρολίν Γκαρσία.

Να σημειώσουμε πως κάθε αναμέτρηση περιλαμβάνει έναν αγώνα μονού ανδρών, έναν αγώνα μονού γυναικών και έναν αγώνα μεικτού διπλού. Μετά από round robin, οι δύο κορυφαίες ομάδες πρόκειται να αναμετρηθούν στον τελικό της Κυριακής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ