Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Σίφουνας» ο ΠΑΟΚ, «μαέστρος» ο Ντεσπόντοφ! (Video)

Υπερηχητικός ο ΠΑΟΚ στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά… παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου και διέλυσε το σύνολο του Ντέιβιντ Νίλσεν με 0-6, έχοντας έξι διαφορετικούς σκόρερ (Κωνσταντέλια, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Μουργκ, Οζντόεφ και Τσιγγάρα).

 

Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε κορυφαίο τον Βούλγαρο, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος έκανε χατ τρικ στις ασίστ (3) και σκόραρε μία φορά, ενώ με αυτή τη νίκη επέστρεψε στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ με 35 βαθμούς και από το 2024 (03/01) επιστρέφει στην Τούμπα για να υποδεχτεί τον ΟΦΗ. Από την άλλη πλευρά η Κηφισιά παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Παναιτωλικό (11 βαθμοί) και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο (04/01).

 

Kηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Λαντρ, Λούμορ (61′ Γκόμπελιτς), Κωνσταντακόπουλος (61′ Πρίτσας, 85′ λ. τρ Πέιος), Βαφέας, Παπασάββας, Ματέους Σάντος (82′ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς, Τετέι (61′ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Τροστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (74′ Μπάμπα), Οζντόεφ (74′ Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ (74′ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ (76′ Τζίμας), Μπράντον Τόμας (74′ Σαμάτα).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ