Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δεν το… κουνάει από την κορυφή!

Η Άρσεναλ ήταν η κερδισμένη στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

 

Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν πολύ νωρίς (4′) με τον Γκαμπριέλ Ντος Σάντος Μαγκαλιάες, με την ομάδα του Κλοπ να αντιδράει 25 λεπτά αργότερα (29′) με τον συνήθη ύποπτο, Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι «κόκκινοι» έφτασαν πολύ κοντά στο 2-1, αλλά δύο φορές η προσπάθειά τους σταμάτησε στο δοκάρι του Νταβίντ Ράγια, με τον Έλιοτ στο 71′ και τον Άρνολντ στο 73′.

 

Το τελικό 1-1 διατήρησε την Άρσεναλ μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 40 πόντους, με την Λίβερπουλ να ακολουθεί δεύτερη με 39, όσους έχει και η Άστον Βίλα, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει χθες (22/12) την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-1).

 

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας (35′ Γκόμεζ), Σομποσλάι, Έντο, Τζόουνς (68′ Χράφενμπερχ), Σαλάχ, Γκάκπο (68′ Νούνιες), Ντίας (68′ Έλιοτ)

Άρσεναλ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Ζιντσένκο, Έντεγκαρντ, Ράις, Χάβερτς, Σακά, Ζεζούς (78′ Ενκέτια), Μαρτινέλι (68′ Τροσάρντ).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ