Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει μετά από 2,5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη ο Λίντσεϊ Ρόουζ!

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης εν όψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι γεγονός, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» πριν από λίγη ώρα συμφώνησαν με τον γνώριμο γι αυτός κεντρικό αμυντικό Λίντσεϊ Ρόουζ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.


 

Ο 31χρονος αμυντικός το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους». Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βγήκε στην αγορά για την απόκτηση (και) ενός τουλάχιστον αμυντικού, καθώς ο Φαμπιάνο αναμένεται να επιστρέψει από τον τραυματισμό του στα τέλη Γενάρη. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόουζ στον Άρη έγινε πολύ γρήγορα αφότου μάλιστα ο κόουτς Μάντζιος έδωσε την συγκατάθεσή του για τον συγκεκριμένο παίκτη (συνεργάστηκαν μαζί και στην πρώτη θητεία του Μάντζιου στον Άρη).

Να σημειώσουμε πως ο Ρόουζ “έπαιξε” πολύ και για τον Απόλλωνα Λεμεσού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως οι άνθρωποι του Άρη κινήθηκαν αστραπιαία ενώ έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούσε κάποια στιγμή να γυρίσει και πάλι στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια ο Λίντσεϊ Ρόουζ αγωνιζόταν για λογαριασμό της Λέγκια Βαρσοβίας όπου μέτρησε 43 συμμετοχές.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ