Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Διπλάρα» με τιμωρό Γουντ!

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς η ομάδα του επικράτησε εκτός έδρας της Νιούκαστλ (1-3), με πρωταγωνιστή τον Κρις Γουντ που πέτυχε χατ τρικ!

 

Στο 20′ ο Ίσακ με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 45’+1′ με πλασέ του Γουντ για το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53′ η Νότιγχαμ πήρε προβάδισμα στο σκορ ξανά με τον Γουντ, έπειτα από όμορφη ενέργεια και ιδανικό τελείωμα. Έξι λεπτά αργότερα (60′) ο Κρις Γουντ έπειτα από υπέροχη μπαλιά του Μουρίγιο, απέφυγε τον Ντουμπράβκα και διαμόρφωσε το τελικό 1-3, δίνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του, η οποία βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Μπερν (56’ Λιβραμέντο), Μπότμαν (79’ Χολ), Σερ, Τρίπιερ, Γκιμαράες, Λόνγκσταφ (71’ Ζοέλιντον), Μάιλι, Αλμιρόν (56’ Γουίλσον), Γκόρντον, Ισάκ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέρνερ, Σανγκαρέ (70’ Ουίλιαμς), Άινα, Μουρίγιο, Χάντσον Οντόι (79’ Ντομίνγκες), Νιακατέ, Μοντιέλ (70’ Γέιτς), Γκιμπς Γουάιτ, Ελάνγκα (90’ Γουοράλ), Ντανίλο (90+1’ Κουγιατέ), Γουντ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ